Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN ontvangt 100.000-ste aanvraag voor Mxstream (ADSL)

Leestijd: 1 minuut

KPN heeft vandaag de 100.000-ste order voor Mxstream ontvangen. Mxstream is de snelle internetverbinding gebaseerd op ADSL-techniek. De mijlpaal werd bereikt via de Internet Service Provider Wanadoo. Wanadoo is één van de zeven providers die Mxstream aanbieden. KPN en Wanadoo bieden de 100.00ste klant een jaar lang gratis Mxstream en een wireless LAN modem voor draadloos internetten in en om het huis aan.

Sinds begin dit jaar is sprake van een gestage groei van het aantal aanvragen. Gemiddeld komen er volgens KPN per maand een kleine 15.000 orders bij.

Het aantal KPN-telefooncentrales dat voor ADSL-verkeer gereed is, neemt eveneens sterk toe. Tweehonderd centrales zijn inmiddels voor ADSL omgebouwd. Daarmee heeft vijftig procent van de KPN-klanten de mogelijkheid voor snel internet te kiezen. Eind dit jaar zal zeventig procent van de huishoudens in Nederland een Mxstream-aansluiting kunnen krijgen. Negentig procent van de nieuwe klanten kiest ervoor zelf Mxstream te installeren met behulp van het doe het zelf pakket.
Geactualiseerd: donderdag 28 juni 2001
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.