Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN ook met TV over ADSL: Mine

Leestijd: 2 minuten

Vandaag is KPN van start gegaan met  interactieve TV over ADSL onder de naam Mine.  Deze nieuwe dienst wordt aangeboden voor € 19,95 per maand.

Met Mine kan de tv-kijker bij de start kiezen uit ruim 48 tv-kanalen en 60 radiozenders. Voor de zomer wordt dit aanbod uitgebreid tot 60 tv-kanalen en 70 radiozenders. Daarnaast beschikt Mine met ‘Film Direct’ over een videotheek met 300 filmtitels. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met o.a. Warner Bros en Blockbuster Entertainment. Eerder al werden de plannen voor een samenwerking met Endemol  ontwikkelen bekend gemaakt.

Met ‘Programma Gemist’, de doorvertaling van de bekende internetdienst Uitzendinggemist.nl/  kunnen  programma’s van Nederland 1, 2 en 3 tot een maand na uitzending bekeken worden. Met de dienst ‘Mijn Info’ krijgen kijkers verdere actuele informatie, zoals het weerbericht, het laatste nieuws en filemeldingen in de regio.

Mine zal standaard worden aangeboden in combinatie met een Personal Recorder voor 150 euro, waarmee gebruikers tot 100 uur kunnen opnemen en live-tv kunnen pauzeren. Met de Elektronische Programma Gids (EPG) heeft de kijker de beschikking over een direct oproepbaar overzicht van wat er op de tv beschikbaar is. Ook kan hij een herinnering instellen, zodat hij wordt gewaarschuwd als een programma begint.

In de loop van 2006 zal het aantal zenders en diensten van Mine worden uitgebreid. Daarnaast worden er vanaf de zomer themapakketten aangeboden. Abonnees op Club TV bijvoorbeeld, ontvangen hiermee exclusieve tv van de drie grootste voetbalclubs van Nederland: Ajax TV, Feyenoord TV en PSV TV. Ook zal Mine samen met Tijdbeeld Media ‘NostalgieNet’ lanceren, waarmee tv- en radioprogramma’s uit het verleden beschikbaar worden. In 2007 maakt Mine het mogelijk om zelf tv te maken en er op een eigen kanaal naar te kijken.

KPN wil de eerste gebruikers actief betrekken bij de ontwikkeling van interactieve televisie. De eerste klanten die zich aanmelden voor Mine, kunnen deelnemen aan een klantenplatform. In ruil daarvoor betalen zij geen abonnementskosten. Dit introductieaanbod is geldig tot 1 oktober 2006. Tot die tijd zijn ook de themapakketten en themazenders gratis en kunnen abonnees per maand 20 films gratis bekijken. KPN denkt rond die tijd 10.000 Mine- klanten te hebben.

Mine is direct beschikbaar voor KPN-klanten met Direct ADSL of met een ADSL-abonnement van Planet ; vanaf de zomer is Mine verkrijgbaar voor iedereen.

Meer informatie: minetv.nl

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie