Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN past Interactieve TV aan

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vorige week liet Consumentenprogramma Kassa zien dat de reclamespot van KPN Interactieve TV niet helemaal klopt. Het betreft de reclame met schilders die Johan Derksen en René van der Gijp nadoen en waarin gesuggereerd wordt dat je het programma Voetbal International kunt terugzien. Dat is echter niet mogelijk. Na overleg past KPN Interactieve TV aan en wordt dit programma toegevoegd.

Reclame Code Commissie
De Reclame Code Commissie is naar aanleiding van de uitzending van Kassa met KPN om de tafel gaan zitten, omdat de spot ietwat misleidend zou zijn. En de uitkomst van dat overleg is dat het programma Voetbal International wordt toegevoegd aan Interactieve TV.

Welke uitzendingen kun je terugkijken en hoe lang?
Met Interactieve TV van KPN kun je programma's van Nederland 1, 2 en 3 van gisteren en vandaag terugkijken. Wil je langer kunnen terugkijken, dan moet je het zogeheten Pluspakket nemen voor tien euro extra per maand. Daarmee is het mogelijk recent uitgezonden tv-programma's van Nederland 1, 2, 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net5, SBS6 en Veronica tot tien dagen na uitzending in digitale kwaliteit terug te kijken.

Meer info en bestel: Interactieve TV van KPN

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.