Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN Play: is het wat?

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Anders en persoonlijk tv-kijken. Dat wil KPN bereiken met de nieuwe dienst Play die je naar verwachting vanaf dit najaar overal in Nederland kunt gebruiken. Met weinig meer dan een smartphone, tablet en Google Chromecast. Het maakt daarbij niet uit bij welke internetprovider je zit. Is het wat? Lees het in de review op Digitelevisie.nl.


Met de dienst hoopt KPN voornamelijk jongeren aan te spreken die steeds meer naar videocontent op hun smartphone kijken, wanneer ze maar willen. De diensten van Play worden gebundeld in één app voor zowel iOS als Android. Gecombineerd met Chromecast kan alle content ook op een televisie worden bekeken.

Bètaprogramma

KPN Play is deze zomer officieel begonnen met een uitgebreid bètaprogramma, waarvoor je je aan kon melden. Nick Klein is een van de 500 testers en geeft in deze review op Digitelevisie zijn mening over Play waarmee je op een persoonlijke manier content kunt bekijken via één app. Met daarin films van bijvoorbeeld HBO, series en de meest bekeken tv-zenders.

Maandprijs nog niet bekend

De maandprijs is nog onbekend, maar HBO Go kost al 15 euro per maand. Goedkoper dan dat zal KPN Play dus niet worden.

Geactualiseerd: vrijdag 4 september 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.