Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN primeur met Interactieve TV op Windows 8 laptops

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN introduceert Interactieve televisie op Windows 8 laptops. Hiermee kunnen KPN klanten met een abonnement op Interactieve TV ook live televisie kijken op laptops, tablets en computers die draaien op Windows 8. Je krijgt deze dienst onder andere bij KPN Alles-in-een Standaard.

App

Om live online televisie te kunnen kijken is een app nodig. Deze app is ontwikkeld door KPN in samenwerking met Microsoft en is gratis te downloaden in de Windows Store en werkt ook op Windows RT. 

Voor iOS en Android waren er al apps beschikbaar voor interactief televisie kijken. 

Met de app kunnen gebruikers live televisie kijken en ook eerder uitgezonden programma's terugzien. Daarnaast biedt iTV Online de mogelijkheid om films te huren, de programmagids te bekijken en het opnemen van shows in te plannen.

KPN is de eerste provider in Nederland die een dergelijke dienst voor KPN klanten met een Windows 8 tablet, laptop of computer aanbiedt. 

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.