Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN promoot betaalzender HBO op Marktplaats

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN neemt Marktplaats over. Vandaag staat de handelssite de hele dag volledig in het teken van KPN en de introductie van het HBO Pakket voor Interactieve TV-klanten. KPN is vandaag de enige adverteerder op Markplaats en probeert daarmee de nieuwe Amerikaanse betaalzender onder de aandacht te brengen bij een koopgericht publiek.

Vanaf vandaag HBO bij KPN
Vanaf 25 juni biedt KPN drie premiumkanalen van HBO (Home Box Office) aan voor klanten met Interactieve TV. Onderdeel van de online strategie om hier aandacht voor te genereren, is een volledige site takeover op Marktplaats door alle bannerposities in te vullen. 

Het koopgerichte publiek van Marktplaats sluit naadloos aan op de campagne, waardoor de handelssite volgens KPN uitermate geschikt is om interactieve TV van KPN met de nieuwe dienst HBO te promoten. Qban Online Communicatie is verantwoordelijk voor de creatieve invulling van de site takeover.

Ziggo primeur
HBO is vanaf februari in Nederland al bij Ziggo te abonneren. Volgens TotaalTV is er op dit moment nog geen overeenkomst met UPC. Klanten met Interactieve TV van Telfort kunnen over enkele weken wel van HBO genieten. Het aanvullende premiumabonnement op HBO kost bij alle aanbieders rond de 15 euro per maand.

Lees meer over Interactieve TV

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.