Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN providers introduceren nieuwe instap-ADSL abo`s

Leestijd: 1 minuut

Het Net, Planet Internet en XS4ALL introduceren vandaag een nieuw ADSL-instapabonnement.

De KPN dochters introduceren de pakketten (384 Kbit/s downstream- 128 Kbit/s upstream) alledrie gelijktijdig vlak voor de snelheidsverhoging vanaf 15 januari a.s. De huidige zogenaamde Lite pakketten zullen per ingang van die datum verhoogd worden naar 1024/320 Kbit/s.

Xs4ALL biedt het ADSL Start pakket aan voor €29,95 per maand met een extreem hoge datalimiet van 5 GB.

Planet Internet gaat het nieuwe pakket, dat ADSL Economy heet, voor €26,95 per maand aanbieden met een datalimiet van 2 GB. 

Het Net noemt het nieuwe pakket ADSL Instap Surfen voor de prijs van €19,95 per maand met een zeer beperkte datalimiet van 250 MB.

Voor wie zijn de instap-abonnementen bedoeld?
De nieuwe abonnementen zijn met name bedoeld voor de groep consumenten die nu nog internetten via een gewone telefoonlijn en graag willen overstappen op een snellere verbinding met een vast laag bedrag per maand. Ook consumenten die nog helemaal geen internet thuis hebben, maar dit wel graag willen, zijn deze abonnementen een goede optie.

De pakketten, waarvan de specificaties terug te vinden én te vergelijken zijn op Internetten.nl, zijn vanaf vandaag te bestellen via de aanmeldservice.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.