Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN start pilot Méér TV: apps op je tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN start op 29 juni met een pilot genaamd Méér TV. Hierbij krijgen een paar duizend klanten met Interactieve TV toegang tot een nieuwe en gratis dienst. Het betreft een app store voor op de tv, die rechtstreeks vanuit het menu kan worden opgeroepen. Na afloop van de pilot zal KPN de dienst beschikbaar maken voor alle klanten, zo staat op het forum.

Direct toegang tot populaire apps op tv

Méér TV biedt meerdere apps, waaronder YouTube, nu.nl en Buienradar. Klanten moeten wel een juiste combinatie van soft- en hardware hebben, schrijft een webcare specialist op het KPN forum. Welke dat is, wordt niet vermeld. Het betreft een besloten pilot, waarbij de deelnemers door KPN zijn geselecteerd op basis van enkele criteria zoals geschikte hardware en software.

Later ook voor Telfort en XS4ALL

De gratis dienst zal later ook beschikbaar komen voor klanten met Interactieve TV van Telfort en XS4ALL.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie