Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN: sterke groei interactieve televisie klanten

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN kreeg er 6000 breedbandklanten bij en 49.000 nieuwe interactieve televisie abonnees. Het bedrijf heeft nu ruim 1,5 miljoen interactieve televisieklanten, zo blijkt uit de derde kwartaalcijfers. Inmiddels heeft bijna de helft (48%) van de breedbandklanten een alles-in-1 pakket. Een stijging van 5 procent in een jaar tijd.

Toename alles-in-1

Door de toename van alles-in-1 steeg de gemiddelde omzet per klant met 2,3 procent tot 44 euro per maand. Desondanks daalde de 'geschoonde omzet' met 2,5 procent. Dat zou onder meer komen doordat er minder vraag is naar traditionele telefoniediensten. De winst op het vaste net steeg met 1,9 procent.

Nieuwe alles-in-1 pakketten

Volgens KPN is de toename van het aantal klanten te danken aan enkele commerciële initiatieven. Zo werden er deze zomer nieuwe breedbandpakketten geïntroduceerd. Het aantal pakketten is toen drastisch teruggebracht naar vier, waarbij geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen glasvezel- of koperverbindingen. Je kunt nu kiezen uit Basis thuis, Alles-in-1 Instap, Standaard of Premium. Verder kwamen er nieuwe vast-mobiele bundels voor KPN en Telfort. 

Deze maatregelen, gecombineerd met de upgrade van het vaste kopernetwerk hebben naar eigen zeggen gezorgd voor positieve ontwikkelingen in breedband en interactieve televisie.

Geactualiseerd: dinsdag 28 oktober 2014

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.