Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN TV wil samenwerking met Endemol

Leestijd: 1 minuut

KPN gaat voor de zomer ADSL-televisieabonnementen verkopen met 60 zenders in het basispakket. Met Endemol wil het telecombedrijf een samenwerking om de Endemol-beeldarchieven te ontsluiten via KPN TV en mobiele telefoons. Dit staat te lezen op Planet MultiMedia n.a.v. persberichten van KPN.

KPN wil in het tweede kwartaal van 2006 televisie via snelle ADSL-verbindingen gaan aanbieden. De tarieven hiervan zijn nog niet bekendgemaakt.  Voor de content (inhoud) wil het bedrijf een samenwerking -joint venture- aangaan met Endemol. De joint venture gaat zich bezighouden met de exploitatie van Endemol content  over alle platformen van KPN. Het gaat om enkele digitale themakanalen voor KPN TV en het ontsluiten van Endemol content via "Video on Demand" op internet en mobiel. Men krijgt de beschikking over de binnen- en buitenlandse Endemol bibliotheek zoals Medisch Centrum West, De Mounties, Mini Playback Show, Tien voor Taal, De Fabriek etc. Daarnaast komt er ook nieuw programmamateriaal en zullen er nieuwe vormen van adverteren ontwikkeld worden.

KPN TV Directeur Ludolf Rasterhoff noemt de samenwerking een 'majeure stap voorwaarts in de nieuwe manier van televisiekijken.' Endemol is eveneens enthousiast over KPN met betrekking tot digitale televisie: 'Uniek aan KPN is dat het naast een landelijk distributienetwerk voor huishoudens ook consumenten buitenshuis kan bereiken.'

Geactualiseerd: dinsdag 7 februari 2006
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.