Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN verhoogt internetsnelheden

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN heeft twee van de drie internetabonnementen in snelheid verhoogd. De prijzen blijven onveranderd. De downloadsnelheid van het Internet Extra abonnement wordt aangepast van 16  naar 20 Mb/s en het Premium abonnement gaat van 20  naar 40 Mb/s. Het Basis abonnement is en blijft 8 Mb/s.

De genoemde snelheden zijn de maximaal haalbare. De snelheid is afhankelijk van de afstand tussen uw huis en de wijkcentrale.

Welke snelheid heeft u nodig? 

In bovenstaande tabel staan de downloadsnelheden van Basis, Extra en Premium en wat u ermee kunt doen. De abonnementen hebben een uploadsnelheid van respectievelijk 1, 2 en 3 Mb/s en kosten achtereenvolgens 25 euro, 35 euro en 50 euro per maand. Hierbij geeft KPN een draadloos modem gratis in bruikleen die voorzien is van een firewall en WPA-beveiliging. Ook is het mogelijk 4 computers gedraad (via ethernet) aan te sluiten. Daarnaast krijg je gratis mobiel internet voor op de laptop.

Internet en Bellen en TV
Voor 5 euro extra per maand kunt u voordelig bellen via internet, ook naar mobiele en buitenlandse nummers. U krijgt dan Internet en Bellen in één pakket. Voor 10 euro extra per maand krijgt u er Interactieve TV bij.

Geactualiseerd: woensdag 22 februari 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.