Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN verhoogt prijs Alles-in-1 en wijzigt tv-zenderpakketten

door Jeanet Woldring

KPN wijzigt vanaf juli een aantal tarieven en zenders in het Alles-in-1 standaard pakket. De prijs van Alles-in-1 gaat van 59 euro naar 60 euro per maand. Daarnaast gaan de belkosten per minuut iets omhoog en wordt het starttarief iets verlaagd. Verder komt het HD Extra-pakket te vervallen. De nieuwe tarieven gelden vanaf 28 juni 2015.

KPN maakt mooie ronde getallen van de belprijzen. Zo gaat het starttarief van 10,17 cent naar 10 cent en de kosten per minuut van 9,18 cent naar 10 cent.
 
Binnen de tv-pakketten worden ook een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo wordt het erotiekpakket 1in prijs verhoogd van 11 euro naar 12,50 euro per maand. Ook verdwijnen enkele zenders uit het Basispakket zoals BBC Entertainment en de Turkse zender EuroStar.

Een aantal andere zenders komen er juist bij. Het gaat vooral om HD-zenders die die eerst in het HD Extra pakket zaten, waarvoor 7,50 euro per maand moest worden betaald.
 
Het HD-pakket komt per 1 juni te vervallen. Een gedeelte van de zenders uit dat pakket verhuist dus naar het Basispakket, de rest komt in het Pluspakket. Zie alle TV-wijzigingen per juli 2015 (pdf)
 
De papieren factuur wordt ook duurder die gaat vanaf juli 2,50 euro per maand kosten in plaats van 1,12 euro.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie