Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN verhoogt prijs Alles-in-1 en wijzigt tv-zenderpakketten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN wijzigt vanaf juli een aantal tarieven en zenders in het Alles-in-1 standaard pakket. De prijs van Alles-in-1 gaat van 59 euro naar 60 euro per maand. Daarnaast gaan de belkosten per minuut iets omhoog en wordt het starttarief iets verlaagd. Verder komt het HD Extra-pakket te vervallen. De nieuwe tarieven gelden vanaf 28 juni 2015.

KPN maakt mooie ronde getallen van de belprijzen. Zo gaat het starttarief van 10,17 cent naar 10 cent en de kosten per minuut van 9,18 cent naar 10 cent.
 
Binnen de tv-pakketten worden ook een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo wordt het erotiekpakket 1in prijs verhoogd van 11 euro naar 12,50 euro per maand. Ook verdwijnen enkele zenders uit het Basispakket zoals BBC Entertainment en de Turkse zender EuroStar.

Een aantal andere zenders komen er juist bij. Het gaat vooral om HD-zenders die die eerst in het HD Extra pakket zaten, waarvoor 7,50 euro per maand moest worden betaald.
 
Het HD-pakket komt per 1 juni te vervallen. Een gedeelte van de zenders uit dat pakket verhuist dus naar het Basispakket, de rest komt in het Pluspakket. Zie alle TV-wijzigingen per juli 2015 (pdf)
 
De papieren factuur wordt ook duurder die gaat vanaf juli 2,50 euro per maand kosten in plaats van 1,12 euro.

Geactualiseerd: zondag 3 mei 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.