Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN verhoogt tarieven Mxstream abonnement

Leestijd: 2 minuten

ADSL internetters moeten over enkele weken meer betalen voor hun abonnement. Althans wanneer zij gebruik maken van MxStream. KPN zal per 1 februari 2002 namelijk de tarieven voor de MxStream-abonnementen verhogen. De inkomsten van de dienst zijn op dit moment niet meer toereikend voor KPN om het huidige kwaliteitsniveau te handhaven, aldus het persbericht.
Ook verdwijnen per 1 februari de introductieprijzen van de modems. Dit betekent dat de modems in prijs verhoogd worden. Voor reeds aangevraagde MxStream-aansluitingen verandert er niets. Aansluit- en installatiekosten blijven ongewijzigd.
Overigens is het sinds 11 december mogelijk Mxstream zonder modem te bestellen. Met deze Mxstream variant heeft u meer keuzevrijheid om te bepalen welk modem u wilt gaan gebruiken. U heeft dan de mogelijkheid een ADSL modem te gebruiken dat u reeds heeft, of een ADSL modem te kopen dat aan uw wensen voldoet. Het modem dient wel te voldoen aan de Mxstream standaarden.

Hoeveel bedraagt de prijsverandering?
De oude abonnementsprijs voor het pakket Basic (64/512 kbit/s)van € 22,69 wordt verhoogd naar € 27,95. Een MxStream Extra aansluiting (256/1024 kbit/s) kostte eerst
€ 29,50 en gaat naar € 33,95.

De prijsverandering per 1 februari 2002 geldt alleen voor het maandelijkse Mxstream abonnementsgedeelte voor KPN.

Daarnaast betaalt u de prijs van het maandabonnement bij uw Internet Service Provider.
Moet u nu ook meer betalen aan uw ISP? Het snel internet-abonnement is in twee gedeeltes verdeeld. Een gedeelte KPN (Mxstream) en een gedeelte ISP. Het gedeelte abonnementsgeld voor de ISP staat los van KPN. De prijswijziging heeft dan ook geen invloed op de ISP. Zij zijn vrij om de hoogte van hun gedeelte van het abonnementsgeld wel of niet aan te passen. KPN heeft hier geen invloed op. De prijsaanpassing voor het gedeelte KPN verschijnt automatisch op uw KPN telefoonrekening.

De invoering van de euro staat los van de prijswijziging van Mxstream die per 1 februari 2002 wordt doorgevoerd, zo vermeldt KPN op hun site.
"Het handhaven van de bestaande hoge kwaliteit van de dienst vergt een aantal investeringen. Dit maakt het noodzakelijk dat KPN de abonnementsprijzen aanpast".
Geactualiseerd: dinsdag 8 januari 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.