Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN wijzigt nog meer tv zenders

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

kpn-zenderpakketten-2019.PNGKPN laat per 1 juni nog meer zenders uit het aanbod van Interactieve TV verdwijnen. In eerste instantie was er sprake van drie zenders maar nu zijn daar nog 4 aan toegevoegd. Welke zijn dat?

Nog in onderhandeling?

Niet alleen WildHitz, Antena 3 en Zing verdwijnen uit het aanbod van KPN Interactieve TV. Ook de zenders FOX NL, 24Kitchen, National Geographic, Nat Geo Wild en Baby TV van zendergroep FOX Benelux per 1 juni gaan verdwijnen. Dat vermeldt KPN op de website. Tweakers schrijft dat FOX Benelux deze aankondiging voorbarig noemt 'omdat de onderhandelingen volgens hen nog worden gevoerd'. 

Radiozenders

Ook in het aanbod van radiozenders wijzigt iets. Het Duitse radiostation WDR3 van ARD is vanaf 1 juni niet meer via de televisiedecoder van Interactieve TV te ontvangen bij KPN. Ook niet bij XS4All en Telfort. WDR3 kan in Nederland wel via diverse manieren online beluisterd worden.

Ook zenders erbij

Tegen het verdwijnen van zenders staat de komst van de televisiezenders 100%NL, TV538 HD, Stingray Classica (Brava) HD en Love Nature HD. Ondanks dat het aantal zenders minder wordt, voert KPN wel op 1 juni een prijsverhoging van maximaal € 3,50 per maand door.

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.