Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN wijzigt nog meer tv zenders

door Jeanet Woldring

kpn-zenderpakketten-2019.PNGKPN laat per 1 juni nog meer zenders uit het aanbod van Interactieve TV verdwijnen. In eerste instantie was er sprake van drie zenders maar nu zijn daar nog 4 aan toegevoegd. Welke zijn dat?

Nog in onderhandeling?

Niet alleen WildHitz, Antena 3 en Zing verdwijnen uit het aanbod van KPN Interactieve TV. Ook de zenders FOX NL, 24Kitchen, National Geographic, Nat Geo Wild en Baby TV van zendergroep FOX Benelux per 1 juni gaan verdwijnen. Dat vermeldt KPN op de website. Tweakers schrijft dat FOX Benelux deze aankondiging voorbarig noemt 'omdat de onderhandelingen volgens hen nog worden gevoerd'. 

Radiozenders

Ook in het aanbod van radiozenders wijzigt iets. Het Duitse radiostation WDR3 van ARD is vanaf 1 juni niet meer via de televisiedecoder van Interactieve TV te ontvangen bij KPN. Ook niet bij XS4All en Telfort. WDR3 kan in Nederland wel via diverse manieren online beluisterd worden.

Ook zenders erbij

Tegen het verdwijnen van zenders staat de komst van de televisiezenders 100%NL, TV538 HD, Stingray Classica (Brava) HD en Love Nature HD. Ondanks dat het aantal zenders minder wordt, voert KPN wel op 1 juni een prijsverhoging van maximaal € 3,50 per maand door.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie