Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Kroonprins lanceert `Junior helpt Senior`

Leestijd: 1 minuut

Vanmiddag werd in Den Haag het eerste exemplaar van het boek `Help je ouders online` uitgereikt aan Ben Woldring. De internetondernemer genoot de eer het boek aangeboden te krijgen van Prins Willem-Alexander.

Met de verschijning van het boek krijgen jongeren een hulpmiddel in handen om hun ouders of grootouders vertrouwd te maken met de computer en internet. Het boek vormt het startschot voor het project `Junior helpt Senior`, dat wordt ondersteund door het Platform Internet voor Alledag en Seniorweb. ZKH de Prins van Oranje is voorzitter van het Platform.

In het kader van het project `Junior helpt Senior` hebben Seniorweb en uitgeverij Visual Steps het boek `Help je ouders online` ontwikkeld.
Het boek omvat een stap-voor-stap zelfstudiegids voor senioren, waarin zij de basishandelingen van Windows, internet en e-mail leren. Daarnaast is het boek een leidraad voor de junior die de senior daarbij helpt. Het boek gaat vergezeld van een cd-rom, waarop de belangrijkste handelingen die in het boek zijn beschreven, worden gedemonstreerd via instructiefilmpjes. Het boek inclusief cd-rom is vanaf 9 november verkrijgbaar in de boekhandel. (19,95, ISBN 90-5905-062-2)
Geactualiseerd: maandag 5 november 2001
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.