Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Kwart internetters heeft breedband

Leestijd: 1 minuut

Volgens een nieuw rapport van Nielsen/NetRatings is het aantal thuisgebruikers met een internetaansluiting in het afgelopen jaar met 16 procent toegenomen. De cijfers zijn gebaseerd op onderzoek in 21 landen, waaronder Nederland en België, en tonen aan dat op het ogenblik liefst 422,4 miljoen mensen internettoegang hebben.
241,4 Miljoen daarvan zijn actieve gebruikers. Ook dat is meer dan vorig jaar. In april 2001 lag dat cijfer 18 procent lager, aldus Nielsen/NetRatings.
Niet alleen zijn er meer mensen die surfen, er wordt nu ook langer op het internet vertoefd. In het voorbije jaar is de gemiddelde tijd die een internetter online besteedt 13 procent gegroeid. Het aantal surfsessies steeg bovendien met 9 procent. Volgens het studiebureau toont het rapport aan dat het internet een vast onderdeel van het dagelijks "mediadieet" van mensen wordt.
Het onderzoek, dat onder meer 13 Europese landen onder de loep neemt, toont ook aan dat ongeveer een kwart van alle internetters via een breedbandverbinding surfen.

Bron: ZDNet.
Geactualiseerd: dinsdag 11 juni 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.