Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Laatste week spectaculaire ADSL aanbiedingen!

Leestijd: 3 minuten

Woont u in één van onderstaande 50 plaatsen waar binnenkort ADSL van KPN beschikbaar komt?  

Bent u ook een enthousiast internetgebruiker en wilt u:
- internetten voor een vast bedrag per maand
- bellen tijdens het internetten
- sneller en betrouwbaarder internetten

Dan adviseren wij u om u nog deze week aan te melden via onze aanmeldservice. U kunt ADSL nemen  wanneer onze postcode checker aangeeft, dat ADSL op uw adres beschikbaar is.

Waarom nog deze week aanmelden, als deze breedbandvorm pas in het tweede kwartaal beschikbaar is?
Wel, in deze maand zijn er ontzettend veel leuke acties met gratis modems, geen aansluitkosten en lagere abonnementskosten. Ook zijn er aanbiedingen exclusief voor Internetten.nl, bijv. een gratis Xybertime horloge en een 128mb USB Memory Pen bij bepaalde pakketten van XS4All. Degenen die af willen van de telefoontikken kunnen nu hun slag slaan en zich aanmelden voor deze vorm van internettoegang.
Overigens laten ook de kabel breedbandaanbieders zich niet onbetuigd en komen eveneens met allerlei aanlokkelijke acties in maart! Zo is bij diverse pakketten de snelheid verhoogd en de aansluitkosten en/of het abonnementsgeld verlaagd. Zie de speciale acties van Chello en Wanadoo Cable Broadband (Casema).

Woont u in een van de onderstaande plaatsen, dan kunt u de ADSL pakketten nu al aanvragen via onze aanmeldservice en daarmee nog profiteren van de spectaculaire acties die alleen deze maand nog gelden: (Voor oplevering van de ADSL dienst van KPN bij u thuis moet u ongeveer 2 tot 5 weken optellen bij de data die hieronder staan aangegeven)

Maart: Amersfoort, Leusden, Houten, Loosdrecht en Scherpenzeel.
April: Ammerzoden, Assendelft, Berlicum, Borculo, Dalfsen, Delden, Druten-Centrum, Eijsden, Groningen-Hoogkerk, Hilvarenbeek, Hoogkarspel, Houten-Schonauwen, Lekkerkerk, Muiden, Musselkanaal-Centrum, Nieuwleusen, Oostvoorne, Renkum, Smilde-Centrum, Spanbroek, Ter Aar, Tiel-Centrum, Wassenaar-Centrum, Wijk bij Duurstede, Winsum Gn, Zeist, Nijenheim, Zetten-Centrum en Zwartsluis-Genemuiden.
Mei: Almere-Buiten, Oost-Gulpen, Heenvliet, Huizen, Kerkdriel, Leeuwen Gld, Mijnsheerenland, Terheijden, Udenhout, Vinkeveen en Zelhem.
Juni: Elst Gld, Heino, Montfoort en Oud Gastel.

Ook Versatel heeft de ADSL dekking deze maand uitgebreid in bepaalde wijken van de volgende steden: Breda, Deventer, Groningen, Maastricht en Nijmegen. Er is door deze aanbieder gigantisch uitgebreid: maar liefst 148 centrales zijn geschikt gemaakt in o.a. Arnhem, Almere, Almelo, Apeldoorn, Drachten, Zwolle, Vught en Landgraaf, om er maar enkele te noemen!

Wat moet u doen voordat u gebruik maakt van de aanmeldservice?

  • Gebruik de postcodecheck
  • Vergelijk goed de pakketten van de aanbieders die op uw adres beschikbaar zijn
  • Let vooral op de downloadsnelheid (5, 10 of 20x sneller) en evt. datalimiet
  • Let goed op welk modem u kiest i.v.m. ISDN en/of netwerk
  • Let ook op aanbiedingen, zoals kortingen op modem en aansluitkosten
  • BESLIS DEZE WEEK NOG!
Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.