Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

LaDot neemt Freehosting.nl over!

Leestijd: 2 minuten

Hostingprovider Freehosting, een van de grootste webhosters van Nederland, heeft uitstel van betaling aangevraagd, omdat het geen investeerders kon vinden.
Zo meldde het bedrijf in een persbericht op 30 januari j.l.
Nog geen dag later springen concurrerende hostingproviders hier handig op in, door klanten van Freehosting direct of indirect te benaderen. Een daarvan is Dutchwebhosting, die via hun eigen site klanten van Freehosting probeert te lokken. Een andere provider, die actief klanten benadert is Mailcompany.
Freehosting is marktleider op het gebied van domeinnaam registratie en webhosting voor de zakelijke markt. Aangezien deze hostingprovider veel particuliere domeinnamen op haar eigen naam registreert, kan dit problemen opleveren als de klant wil of moet verhuizen naar een andere hostingaanbieder.

De directeur, Jan Kooman, verwachtte vorige week dat er zich nog wel een investeerder zou melden. Deze heeft zich inderdaad gemeld in de naam van LaDot.

Op 2 februari 2001 is door de B.V. LaDot een overeenkomst gesloten met de directie van N.V. Freehosting.com. LaDot zal de bedrijfsactiviteiten van Freehosting voortzetten. Met deze transactie zijn alle activiteiten van Freehosting, de werkgelegenheid en de continuïteit van de onderneming veilig gesteld.

LaDot is een Europese e-service organisatie, met kapitaalkrachtige Amerikaanse aandeelhouders, gericht op de zakelijke markt. Ze biedt een integraal service pakket aan voor professionele internetoplossingen.

De overname van Freehosting biedt voor LaDot de unieke mogelijkheid om op een snelle manier een Europese positie te verwerven op de zakelijke markt. Klanten van Freehosting zal een uitgebreid pakket van producten en diensten worden aangeboden om internet effectief in te zetten binnen hun bedrijfsvoering.

Jan Kooman, directeur van Freehosting: “We zijn zeer verheugd dat onze activiteiten en de continuïteit voor onze medewerkers en klanten gewaarborgd zijn.” De klanten van Freehosting kunnen binnenkort een uitbreiding van het pakket van producten en diensten verwachten.
Geactualiseerd: zondag 4 februari 2001
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.