Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Meer breedband- en interactieve tv-klanten voor KPN

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN kreeg er in het tweede kwartaal 31 duizend breedbandklanten bij en 64 duizend interactieve tv-klanten. Het aantal alles-in-1 klanten steeg met 61 duizend. Inmiddels heeft ruim de helft van de breedbandklanten een ‘triple play’-pakket met internet, bellen en tv, vergeleken met 47 procent een jaar geleden. Veel meer mensen nemen nu ook gecombineerde vast-mobiele bundels af.  Dat blijkt uit de vandaag gepubliceerde kwartaalcijfers van KPN.

Groei vast-mobiele bundels

KPN zegt een leidende positie te hebben op het gebied van geïntegreerde dienstverlening in de Nederlandse markt. Om die reden wil het bedrijf zich dan ook sterk blijven richten op de groei van het aantal vast-mobiele bundels.

Bellen en internetten via vast en mobiel van KPN

Ruim een vijfde deel van alle breedbandklanten nemen nu een combinatie van vaste-mobiele diensten af  via KPN. Dat betekent dat zo'n 128.000 klanten bellen en internetten via zowel de vaste als mobiele telefoonlijn van dezelfde aanbieder. Dat is een verdubbeling ten opzichte van het tweede kwartaal vorig jaar toen 10 procent van het aantal breedbandklanten een vaste-mobiele bundel afnam.

Klanttevredenheid

Naar eigen zeggen heeft deze groei gezorgd voor een sterke verbetering van de klantloyaliteit en klanttevredenheid.

Downloadsnelheden van minimaal 100 Mbps

KPN bleef ook in het tweede kwartaal investeren in zijn  netwerken en IT infrastructuur. Via glasvezel in combinatie met innovatieve kopertechnologieën heeft 60 procent van de Nederlandse huishoudens aan het einde van het tweede kwartaal toegang tot downloadsnelheden van minimaal 100 Mbps of meer. In hetzelfde kwartaal vorig jaar was dat 35 procent.


Ook overstappen op Alles-in-1 van KPN? Start je vergelijking

Geactualiseerd: woensdag 29 juli 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.