Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Meer Vodafone Thuis Klanten

Leestijd: 1 minuut

_nb-vodafone.gif Met een stijging van 103 procent zit het aantal Vodafone Thuis klanten flink in de lift. De provider heeft nu 123.000 klanten die internet, tv en telefonie in één dienst afnemen. Dit blijkt uit de kwartaalresultaten.

Vodafone Thuis in de lift

De totale omzet uit vaste telecomdiensten nam toe met 42,7 procent ten opzichte van een jaar eerder. Dit betreft zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Op alleen de consumentenmarkt was deze stijging zelfs 85,5 procent.

Deze groei verzacht enigszins de daling van de totale omzet met 2,2 procent ten opzichte van het eerste kwartaal vorig jaar. Het aantal mobiele aansluitingen daalde met 2,7 procent tot iets meer dan 5 miljoen, voornamelijk door een afname van het aantal prepaidklanten.

Fusie met kabelbedrijf Ziggo

Vodafone is bezig te fuseren met kabelbedrijf Ziggo. De bedrijven wachten nog op goedkeuring van de toezichthouders. Om de fusie mogelijk te maken hebben het moederbedrijf van Ziggo en Vodafone concessies aangeboden. Ze verwachten begin 2017 meer duidelijkheid.

Geactualiseerd: vrijdag 31 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.