Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Merendeel Zeeuwen internet via Zeelandnet

Leestijd: 2 minuten

Meer dan 80.000 Zeeuwse huishoudens nemen nu internet via de kabel af van regionale internetprovider ZeelandNet, onderdeel van DELTA. Volgens het bedrijf is daarmee meer dan de helft van alle Zeeuwen klant bij ZeelandNet.

TOP 5 breedbandpakketten
In een persbericht stelt ZeelandNet dat deze groei te danken is aan de huidige zomeractie, waarbij nieuwe klanten 3 maanden gratis internet krijgen of een gratis digitale tv ontvanger. In de ranglijst 'goedkoopste breedbandpakketten zonder vaste KPN-lijn' op  www.internetten.nl  staat ZeelandNet met Breedband Midi op de eerste (lees: goedkoopste) plaats! 

Zeeuwen betalen voor Breedband Midi 20 euro per maand waarvoor zij een 2 MB verbinding krijgen. Toch kunnen zij voor dezelfde maandprijs tien keer zo snel internetten wanneer zij bijvoorbeeld kiezen voor Alice Easy, zelfs als zij geen vaste KPN-lijn hebben. Ook Online en Telfort bieden dezelfde snelle verbindingen aan voor concurrerende prijzen.

Landelijk beeld
Met de groei van het aantal abonnees van zowel internet als van telefonie volgt ZeelandNet het landelijke beeld als het gaat om de toename van breedbandaansluitingen (de “snelle” internetverbinding). De 80.000ste internetabonnee is een mevrouw uit Goes. Zij krijgt naast de zomeractievoordelen een jaar lang gratis internet.

De helft heeft digitale telefonie
ZeelandNet biedt ruim 13 jaar internet aan de Zeeuwse bevolking. Sinds 2,5 jaar ook digitale telefonie aan, waarop de helft van alle internetklanten is geabonneerd. Wat betreft Internet + Bellen staat Zeelandnet niet op de eerste plek in de ranglijst. Hier moet de kabelaar veel ADSL-providers voor laten gaan qua prijs, zoals Tele2 en Het Net.
 

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.