Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Miljoenennota op internet

Leestijd: 1 minuut

Gisteren heeft iemand de ANP-berichtgeving over de begroting van het kabinet-Balkenende voortijdig op internet gezet. Het Algemeen Nederlands Persbureau spreekt van diefstal en zoekt de zaak uit.
Het persbureau leverde zaterdag een aantal berichten aan dagbladen en omroepen ter voorbereiding van hun berichtgeving over prinsjesdag. Onder voorwaarde dat deze pas dinsdagmiddag openbaar gemaakt zou worden. Een persoon die zich NH2BA noemt en blijkbaar toegang had tot deze kopij heeft de berichten echter in een nieuwsgroep op internet geplaatst.
Een van de 'mirrors' van de ANP-berichten over Prinsjesdag is vanmiddag overigens op last van een advokaat van het ANP weggehaald door een @Home-abonnee, zo meldt weblogger Tonie op Tonie.net. Er zijn via deze link echter nog wel andere sites met de uitgelekte teksten te bekijken voor degenen die niet tot morgen kunnen wachten!
Geactualiseerd: maandag 16 september 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.