Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Mobiel internet goedkoper bij T-Mobile

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Mobiel Internet op de laptop van T-Mobile is goedkoper geworden, waardoor u al voor 9,95 euro per maand online kunt zijn. Met deze actie heeft T-Mobile het voordeligste abonnement van Nederland. Laptop Economy staat met stip op 1 in de TOP 5 Mobiel Internet.

Wie een 2 jarig Laptop Economy abonnement bestelt, krijgt de hele contractsperiode 10 euro korting per maand. De maandelijkse kosten bedragen 9,95 in plaats van 19,95 euro en de korting wordt met de maandelijkse factuur verrekend.

Wie maar 1 jaar vast wil zitten, betaalt voor hetzelfde abonnement 16,95 euro per maand gedurende de hele contractsperiode. Dat betekent iedere maand 3 euro korting. Het abonnement kent een downloadsnelheid van 1,8 Mbps en een upload van 384 Kbps met een datalimiet van 400 MB  (0,4 GB). Na 400 MB wijzigt de snelheid automatisch naar maximaal 384/ 64 Kbps. Ook het 1-jarig abonnement staat in onze TOP 5 Mobiel Internet.

Met Laptop Economy kunt u voordelig mailen, bloggen en contact houden met vrienden, zonder onverwachte kosten achteraf. Laptop Economy kunt u aansluiten in combinatie met ieder T-Mobile abonnement, uitgezonderd iPhone abonnementen.

Wie niet met T-Mobile belt, kan een Data Only-abonnement aansluiten met een T-Mobile internetstick of een laptop. Het aansluiten is eenvoudig in 3 stappen. Hoe het werkt, kunt u in dit filmpje bekijken.

Wat is T-Mobile mobielbreedbandinternet?
Met T-Mobile mobielbreedbandinternet kan men online met een laptop waar en wanneer men wil. Zo is het mogelijk op elk gewenst moment e-mails te versturen, het laatste nieuws te checken of iets opzoeken met Google. Zonder onverwachte kosten achteraf.

Naast Laptop Economy heeft T-Mobile nog 3 andere internetbundels: Laptop  Business (€ 34,95), Laptop Executive (€ 59,95) en PrePaid, voor wie af en toe op internet wil, zonder abonnement.
 

Geactualiseerd: vrijdag 31 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.