Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Multikabel biedt internetabonnees beveiligingssoftware

Leestijd: 2 minuten

Multikabel (bij velen beter bekend onder de oude naam Quicknet) heeft een contract met Joh. Enschedé afgesloten voor de levering van beveiligingssoftware Curtains(tm) for Windows(r) aan haar particuliere internetabonnees. Als eerste breedbandige internetprovider in Nederland biedt het Noord-Hollandse kabelbedrijf aan internetters hiermee een totaaloplossing tegen bedreigingen van buitenaf. Curtains for Windows beschermt onder andere tegen virussen en hackers, beveiligt privacygevoelige informatie op de thuis-PC, voorkomt ongewenst surfgedrag van kinderen en bestrijdt spam.

Volgens het vandaag uitgekomen persbericht biedt Multikabel vanaf 1 september haar abonnees deze service gedurende een half jaar gratis aan. Daarna wordt € 2,95 per maand in rekening gebracht aan degenen die het gebruik willen continueren.

Multikabel verzorgt al vele jaren kabel-tv in Noord-Holland voor meer dan 300.000 gezinnen en bedrijven. Via het moderne glasvezelnet worden daarnaast steeds nieuwe media- en communicatiediensten aangeboden, waaronder digitale tv, internet en binnenkort telefonie. Inmiddels levert Multikabel al aan meer dan 35.000 gezinnen breedband internet.

Joh. Enschedé heeft, in samenwerking met een gespecialiseerd Amerikaans bedrijf, de security en privacy software ontwikkeld waardoor veilig op Internet kan worden gesurft.
Kennisnet, het door het ministerie van OC&W ingestelde netwerk voor scholen, heeft de nieuwe beveiliging direct geadopteerd, waardoor vanaf december j.l. de Education Edition van Curtains for Windows op kennisnet wordt aangeboden aan alle basis- en middelbare scholen in Nederland en het beroepsonderwijs.

bron: ANP

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie