Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Multikabel verhoogt snelheden

Leestijd: 1 minuut

Multikabel verhoogt de snelheden van bijna alle particuliere kabelinternetabonnementen. De meest extreme verhoging is die van het X-tra abonnement, dat een download krijgt van 10 Mb en een uploadsnelheid van 2 Mb. Alleen het Family-abonnement wordt niet verhoogd.

Vanaf augustus 2004 verhoogt Multikabel de downloadsnelheden van drie van de vijf internetabonnementen. Het Power abonnement, dat op dit moment een download heeft van 1.536 Kbps, wordt verhoogd naar 2.560 Kbps. Het nu al snelle abonnement XL-lerate gaat per augustus zijn naam nog meer eer aan doen, want de downloadsnelheid gaat van 4.096 naar 5.120 Kbps. De snelheid van het instapabonnement Easy verdubbelt tot 256 Kbps.

In november volgen dan verhogingen van de uploadsnelheden: Power gaat naar 512 Kbps (is nu nog 360) en XL-lerate wordt verhoogd van 768 naar 1.024 Kbps.De meest extreme verhoging voert Multikabel in november door voor de X-tra abonnees. Dit abonnement, gericht op personen die een zeer hoge uploadsnelheid prefereren voor bijvoorbeeld het spelen van online games, krijgt dan een download van 10 Mb en een uploadsnelheid van 2 Mb. Een particulier internetabonnement met deze specificaties is uniek in Nederland, zo zegt Multikabel.

Geactualiseerd: vrijdag 16 juli 2004
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie