Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Multikabel verhoogt snelheid Easy, Family en Power

Leestijd: 1 minuut

Per 15 april heeft het Noord-Hollandse bedrijf Multikabel de specificaties van een aantal internetabonnementen gewijzigd. Verschillende pakketten zijn verhoogd in snelheid, terwijl de tarieven gelijk blijven. Daarnaast krijgen alle abonnees de beschikking over grotere mailboxen.

De snelheid van Easy wordt verhoogd van 256/64 kbps naar 416/128 kbps. Family gaat van 768/128 kbps naar 1024/256 kbps en het Power-abonnement van 2560/512 kbps naar 3072/768 kbps. De tarieven voor deze abonnementen blijven ongewijzigd.

Om te profiteren van de nieuwe, hogere snelheid, dienen abonnees na 15 april hun modem te resetten. Dit kan door de stekker van het modem circa 10 seconden uit het stopcontact te halen. Daarna genieten ze automatisch van de nieuwe snelheid. De snelheidsveranderingen worden in de loop van een aantal dagen doorgevoerd. Indien de snelheid na een modemreset niet verandert, kan dit het beste na een paar dagen nogmaals geprobeerd worden.

Geactualiseerd: woensdag 20 april 2005
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.