Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Naam BaByXL verdwijnt toch

Leestijd: 1 minuut

BaByXL Broadband DSL verandert vanaf vandaag haar naam in Tiscali Wholesale, zo heeft Tiscali bekendgemaakt. De naamswijziging is volgens de provider 'een logisch gevolg' van het feit dat BaByXL al sinds begin vorig jaar deel uitmaakt van Tiscali.

Bij de overname van het failliete bedrijf in februari 2002 werd nog gesteld dat de naam BaByXL én het bedrijfsmodel zouden blijven bestaan.

Tiscali Wholesale, de business unit van Tiscali, levert al enkele jaren  breedbandinternettoegang aan providers. Ook levert de onderneming virtuele private bedrijfsnetwerken (VPN) en inbeldiensten (DIAL). Daarnaast ondersteunt Tiscali Wholesale opdrachtgevers die onder hun eigen naam complete ISP diensten aan hun klanten willen aanbieden (VISP).

Tiscali Wholesale is een  B.V., de Nederlandse dochter van Tiscali S.p.A  met hoofdkantoor in Italië. Tiscali biedt in Europa toegang tot het internet en een breed scala aan content, toepassingen en innovatieve communicatiediensten. Op 31 maart 2003 telde Tiscali 7,6 miljoen actieve gebruikers en 15,2 miljoen unieke bezoekers op haar portals, waarmee zij tot een van de leidende webbedrijven in Europa wordt gerekend (bron: Nielsen NetRatings).


Geactualiseerd: maandag 23 juni 2003
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.