Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nederlandse Energie Maatschappij komt met Alles-in-1

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

nederlandse-energie-maatschappij.gifDe Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) gaat naast energie ook internet, tv en telefonie aanbieden. Voor de alles-in-1 pakketten wordt gebruik gemaakt van het netwerk van KPN. Vanaf dit najaar zijn de nieuwe diensten beschikbaar. 

Supersnel internet en standaard wifi-versterker

Het bedrijf geeft aan supersnel internet te gaan leveren. Daarnaast ontvangt iedere klant ook standaard een wifi-versterker die het bereik binnenshuis moet versterken. Over de inhoud en prijzen van de pakketten is nog niks bekend. Wel geeft NLE aan de telecomdiensten goedkoper te kunnen gaan aanbieden dan de grote aanbieders van alles-in-1. 

Uitdaging telecommarkt

De Nederlandse Energie Maatschappij begon tien jaar geleden op de energiemarkt. Met het aanbieden van alles-in-1 wil NLE de bestaande telecombedrijven uitdagen op het gebied van prijs, snelheid en service. In vijf jaar tijd wil het bedrijf tien procent van de alles-in-1 markt bezetten, dat zijn ongeveer een half miljoen huishoudens. nle-internet.jpg

Harald Swinkels van NLE: ‘Op de mobiele telecommarkt is behoorlijk wat concurrentie, maar dat geldt niet voor de markt van alles-in-1. Vroeger ging het om telefoontikken, tegenwoordig om databundels. Een databundel lijkt wat dat betreft op een kuubje gas.’ En er is nog een reden. NLE geeft ook aan dat er in de energiemarkt een daling is te zien van het energieverbruik. Woningen worden steeds beter geïsoleerd en consumenten gaan steeds vaker zelf energie opwekken. 'Voor ons is het een uitdaging om met het aanbieden van andere diensten nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen', aldus Swinkels.


Alles-in-1 van Delta

Energiebedrijf Delta biedt naast energie al langer internet, tv en telefonie aan. Deze producten zijn niet landelijk beschikbaar. De aabieder richt zich voornamelijk op de bewoners in Zeeland. 

Energie besparen? Bekijk op de onafhankelijke energievergelijker Gaslicht.com de beste acties en bespaar tot € 281.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.