Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Netflix binnenkort beschikbaar in Nederland

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Binnenkort zal Netflix beginnen met het aanbieden van streaming videodiensten in Nederland. Pas later dit jaar zal er informatie wat betreft het aanbod en de prijzen worden vrijgegeven.

Wat is Netflix?

Voor een vast bedrag per maand kan bij Netflix onbeperkt films en series worden gekeken via internet. Nederlandse breedbandgebruikers krijgen toegang tot Netflix en direct Hollywood-content, lokale programma’s, wereldwijde tv-series, films en de Netflix Original Series.

Netflix wereldwijd succes

In 2007 begon Netflix met het aanbieden van video on demand en de verkoop van dvd’s, maar op dit moment ligt de nadruk op het aanbieden van streaming diensten. Netflix heeft wereldwijd ruim 36 miljoen klanten waarvan het merendeel in de VS. In de Verenigde Staten krijg je voor zo'n acht dollar per maand toegang tot een online bibliotheek met tienduizenden films en afleveringen van series. Daar is Netflix zo populair dat het op bepaalde momenten meer dan een derde van al het Amerikaanse internetverkeer in beslag neemt.

Geactualiseerd: vrijdag 31 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.