Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Netflix eerder naar Nederland

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De online videodienst Netflix zal waarschijnlijk nog dit kwartaal beschikbaar zijn in Nederland. Dat is eerder dan onlangs werd aangekondigd. Dit blijkt uit een brief aan investeerders.

Wat is Netflix?

Netflix is het eerste bedrijf dat in Nederland online videodiensten gaat aanbieden. Voor een vast bedrag per maand kan onbeperkt films en series worden gekeken via internet. Nederlandse breedbandgebruikers krijgen toegang tot Netflix en direct Hollywood-content, lokale programma’s, wereldwijde tv-series, films en de Netflix Original Series.

De verwachting is dat op korte termijn andere Amerikaanse bedrijven volgen. Ook RTL Nederland heeft aangekondigd met een betaalde variant van RTL XL de Nederlandse tv-markt te betreden. Deze dienst krijgt wel een andere naam dan de gratis variant.

Opstap naar Europa

Netflix ziet Nederland als opstap naar het betreden van Europese tv-markten. Wat de maandprijs van het abonnement gaat kosten in niet bekend. In de wandelgangen circuleert een prijs van rond de acht euro per maand.

Geactualiseerd: vrijdag 31 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.