Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuw: UPC Alles-in-1 Speed 100 Mb

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

UPC heeft vanaf 22 april een nieuw Alles-in-1 Speed pakket met een internetsnelheid van 100 Mb. Het is een variant op UPC Alles-in-1 Standaard dat een downloadsnelheid heeft van 60 Mb en kost 4 euro extra per maand.

Wel hogere snelheid, geen behoefte aan Horizon
Met dit pakket wil de kabelaar tegemoet komen aan mensen die wel een hogere snelheid willen, maar geen behoefte hebben aan een pakket met Horizon en opnamefunctionaliteit.

Wat kost het?
UPC Alles-in-1 Speed kost 53,50 euro per maand, heeft een snelheid van 100 Mb en bevat Digitale TV Starter met een HD Mediabox, bellen, digitale kabel tv en radio. Nieuwe klanten krijgen de eerste 3 maanden 10 euro korting. Bellen Onbeperkt Altijd is de eerste 3 maanden gratis. Film 1 is geen standaard onderdeel van dit pakket en de eerste 3 maanden gratis Eredivisie Live is hier evenmin van toepassing.  

Extra opties
Net als aan het Standaard pakket kunnen extra opties worden toegevoegd zoals Bellen Onbeperkt Altijd voor 14 euro per maand. Hierbij bel je 24 uur per dag, 7 dagen per week onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Daarnaast kun je voor 10 cent per gesprek onbeperkt bellen naar alle vaste nummers van 32 landen in Europa inclusief Turkije en Marokko. 

Wie meer tv-zenders wil, kan kiezen voor Royaal & HD voor 10 euro extra per maand. Je krijgt dan 110 tv-zenders waarvan 29 in HD. Met Programma Gemist kan tot 10 dagen teruggekeken worden.

Alles-in-1 klanten krijgen 50 MB Mobiel Internet per maand cadeau. Wie daar niet genoeg aan heeft, kan 500 MB extra kopen voor 15,50 of 2000 MB voor 25,50 per maand.

Meer info en bestel: Alles-in-1 van UPC

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie