Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuwe abonnementen bij Ziggo met gratis tablet

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

Ziggo biedt nieuwe abonnementen genaamd Ziggo Basic en Voordeelpakket. De Internet + TV pakketten hebben een vaste prijs van 39,95 euro per maand. Bij het voordeelpakket krijg je een gratis tablet. Daarnaast kun je bij de andere alles-in-1 pakketten kiezen voor een actie van 3 maanden voor 34,95 of een gratis tablet. 

Basic en Voordeel

Bij het nieuwe Ziggo Basic pakket ontvang je een snelheid van 25 Mbps. Je betaalt een vaste prijs van 39,95 euro per maand en ontvangt een standaard mediabox waarmee je naar ruim 70 digitale tv-zenders kunt kijken. Ook kun je gebruik maken van TV Gemist. Het Ziggo voordeelpakket biedt een snelheid van 40 Mbps voor 39,95 euro. Je kunt kijken naar ruim 30 analoge zenders en gebruik maken van Replay TV. Wanneer je een tv hebt met DVB-C tuner die gecertificeerd is, kun je het tv-aanbod zonder extra kosten bekijken in digitale kwaliteit. Als extra ontvang je een gratis Huawei T1 7.0 tablet. Er worden geen activatiekosten in rekening gebracht. 

Tablet actieziggo actie tablet.jpg

Kies je voor de gratis tablet? Dan ontvang je binnen vier weken na de ingangsdatum van je nieuwe abonnement een e-mail of brief van de Media Markt met een persoonlijke actiecode voor een gratis tablet. Met deze actiecode kun je de tablet online bestellen bij de Media Markt. Je kunt je bestelling gratis afhalen bij een Media Markt-vestiging naar keuze of laten bezorgen (6,95 euro verzendkosten).

3 maanden € 34,95 of gratis tablet

De kabelaar wijzigt ook haar actie voor bestaande pakketten. Voor alle pakketten geldt de eerste 3 maanden 34,95 of een gratis tablet. Benieuwd welke pakketten leverbaar zijn op jouw adres? Doe de postcodecheck!

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.