Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
9,4 /10

Nieuwe abonnementen bij Ziggo met gratis tablet

door Anniek Kruijer 7 reacties

Ziggo biedt nieuwe abonnementen genaamd Ziggo Basic en Voordeelpakket. De Internet + TV pakketten hebben een vaste prijs van 39,95 euro per maand. Bij het voordeelpakket krijg je een gratis tablet. Daarnaast kun je bij de andere alles-in-1 pakketten kiezen voor een actie van 3 maanden voor 34,95 of een gratis tablet. 

Basic en Voordeel

Bij het nieuwe Ziggo Basic pakket ontvang je een snelheid van 25 Mbps. Je betaalt een vaste prijs van 39,95 euro per maand en ontvangt een standaard mediabox waarmee je naar ruim 70 digitale tv-zenders kunt kijken. Ook kun je gebruik maken van TV Gemist. Het Ziggo voordeelpakket biedt een snelheid van 40 Mbps voor 39,95 euro. Je kunt kijken naar ruim 30 analoge zenders en gebruik maken van Replay TV. Wanneer je een tv hebt met DVB-C tuner die gecertificeerd is, kun je het tv-aanbod zonder extra kosten bekijken in digitale kwaliteit. Als extra ontvang je een gratis Huawei T1 7.0 tablet. Er worden geen activatiekosten in rekening gebracht. 

Tablet actieziggo actie tablet.jpg

Kies je voor de gratis tablet? Dan ontvang je binnen vier weken na de ingangsdatum van je nieuwe abonnement een e-mail of brief van de Media Markt met een persoonlijke actiecode voor een gratis tablet. Met deze actiecode kun je de tablet online bestellen bij de Media Markt. Je kunt je bestelling gratis afhalen bij een Media Markt-vestiging naar keuze of laten bezorgen (6,95 euro verzendkosten).

3 maanden € 34,95 of gratis tablet

De kabelaar wijzigt ook haar actie voor bestaande pakketten. Voor alle pakketten geldt de eerste 3 maanden 34,95 of een gratis tablet. Benieuwd welke pakketten leverbaar zijn op jouw adres? Doe de postcodecheck!

Gepubliceerd: dinsdag 13 september 2016
Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Reacties (7)

Geplaatst door: bruin ()

krijg de actiecode niet toegevoegd eerst 4 maanden moeten wachten en nu weer via parijs polen voordat je hem kan bestellen

Geplaatst door: J.Walstra Elders ()

Het wil maar niet lukken de persoonlijke actievatiecode te vinden die ik heb ontvangen voor de tablet.
Niet bij Mediamart en Ziggo!

Geplaatst door: KTelkamp ()

Die gratis tablet van Huawei is een verouderd apparaat met adroid 4.4 uit 2012, langzame quad core processor en te weinig intern geheugen 1gb. Prijs is rond de 90 euro. Waardeloos ding. Koop 2e hands Samsung Galaxy tab 2 dan is ie sneller en goedkoper. Ziggo is een waardeloos bedrijf met aan de lopende band storingen zowel op tv als internet. Aanbieding met deze tablet is 40mb internet voor alles inclusief tv etc. Tele 2 levert50mb voor alles in 1 met meer zenders en voor lagere prijs 37.00 euro pmnd

Geplaatst door: Pascal Brand ()

Pure oplichterij, ik bel al 2 maand met ziggo en wel 3x per week. Smoesje na Smoesje en elke keer word er een zo genaamde Case aangemaakt. Na 2 maand nog niks ontvangen ! Service is ook waardeloos.

Geplaatst door: Al ()

Ik wacht ook al 3 maanden voor mijn gratis tablet. Meerdere keer gebeld en ieder keer een andere excuus! Mediamarkt krijgt van Ziggo ook de schuld!!! Onbegrijpelijk! !!

Geplaatst door: Karin van Broekhoven ()

Tja .... ze maken nog steeds reclame er mee op de radio, hoorde het net nog! Staat ook de website van Ziggo. Maar helaas, wij hebben ook nog steeds niks ontvangen. Er wordt iedere keer beloofd dat we een link en een code krijgen, maar helaas .....
Het is gewoon misleidende reclame. Ben al bezig om het ergens te melden! Ik heb gegoogled en er zijn heel veel mensen die geen tablet hebben ontvangen. Een medewerker van Ziggo erkent het probleem, maar die kan er volgens mij ook niks aandoen! Het blijft tobben met Ziggo, niet alleen hiermee!

Geplaatst door: ester kraan ()

Mijn moeder heeft code voor gratis tablet ontvangen maar als ze naar de bijgevoegde link van die mail gaat komt ze op de site van de mediamarkt maar daar kan ze alleen de tablets bestellen met 50% korting. Hoe zit dat?

Groeten,
Ester kraan

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie