Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuwe (A)DSL breedbandprovider: Max Broadband

Leestijd: 2 minuten

Er is een nieuwe Nederlandse in breedband gespecialiseerde provider bijgekomen: Max Broadband, die sinds kort een samenwerking gesloten heeft met de DSL-aanbieder BBned.
Max Broadband biedt een zeer diep assortiment DSL pakketten Voor zowel particulieren, zakelijke gebruikers, als veeleisende zakelijke gebruikers worden interessante mogelijkheden aangeboden.

De (A)DSL pakketten van deze provider met zijn `snelle en betrouwbare netwerk, uitstekende service en messcherpe prijzen` die volgens eigen zeggen de belangrijkste pijlers van hun bestaan zijn, worden vanaf vandaag ook vergeleken op onze (A)DSL-vergelijking en zullen binnenkort ook online te bestellen zijn.

Hoewel de verwachting is dat (A)DSL niet landelijk dekkend gemaakt wordt vanwege de hoge investeringskosten en de lage inkomsten in sommige gebieden, groeit het aantal ISP's dat deze breedbandtoegangsvorm levert gestaag.

Inmiddels kan er op onze vergelijkingssite -inclusief de zakelijke pakketten- al een keuze gemaakt worden uit 248 pakketten van deze snelle vorm van internetverbinding, waarbij geen telefoontikken betaald hoeven te worden!

Er is een grote variëteit in abonnementsvormen; allerlei combinaties worden aangeboden, zoals verschillende snelheden, webruimte, aantallen e-mailadressen etc. Ook zijn er diverse combinatiemogelijkheden qua snelheid beschikbaar: er is al een instapmodel van 128/128 Kb/s, van 512Kbps/256Kbps, er is een 1Mbps/512Kbps en een 2Mbps/512Kbps dienst en tenslotte is de maximale snelheid die wordt geboden 2-8Mbps/512Kbps.
Dat de tarieven onderling enorm verschillen moge duidelijk zijn!

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie