Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuwe KPN abonnementen voor thuis

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

KPN-5G.jpgKPN komt deze zomer met nieuwe abonnementen. Klanten kunnen deze naar eigen behoefte samenstellen. Kies de basis van het abonnement maar bepaal zelf met welke extra’s je dit uitbreidt. We leggen het hier uit.

Eén internet en drie internet + tv abonnementen

Je kunt vanaf 1 juli kiezen uit 4 abonnementen. Eén abonnement met alleen Internet en 3 abonnementen met Internet en TV. Bij het duurste abonnement ontvang je twee 4K UHD tv-ontvangers. KPN is de eerste digitale tv-aanbieder in Nederland die met de Ultra HD-resolutie aan de slag gaat.

Meer keuzevrijheid

Volgens KPN was de vernieuwing van het portfolio nodig om in te spelen op de groeiende behoefte van klanten naar extra diensten. “Wij maken het leven van onze klanten vrijer, leuker en makkelijker,” zegt Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN.

Extra mogelijkheden

Een 3-in-1 pakket, waarbij je naast internet en tv ook vaste telefonie hebt, dien je zelf samen te stellen. Je kunt een vaste telefoonaansluiting erbij kiezen voor één euro. Naast deze optie kun je kiezen voor andere betaalde extra’s als Spotify, FOX Sports, andere zenderpakketten en extra internetsnelheid. De muziekdienst Spotify wordt nu bij het standaard en Premium abonnement gratis aangeboden. Ook Fox Sports en het Pluspakket krijg je nu gratis bij het Premiumpakket.

Nieuwe abonnementen vanaf 1 juli

nieuwe abonnementen kpn.jpg

KPN Compleet

Combineer je mobiel en vaste diensten van KPN, dan krijg je voordeel zoals een gratis verdubbeling van de databundel of een gratis extra zenderpakket. Deze voordelen blijven bestaan. 

Prijsverhoging huidige klanten

De provider maakte ook bekend de prijzen te verhogen van de huidige abonnementen. Ook wijzigt het zenderaanbod waardoor het één en ander zal veranderen m.b.t. de regionale zenders. Abonnees met Interactieve TV krijgen dan enkel de zenders van de eigen provincie en aangrenzende provincies door. Hier besteden we later in een ander nieuwsartikel aandacht aan.

Geactualiseerd: vrijdag 5 mei 2017

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie