Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuwe prijzenslag in breedbandland

Leestijd: 1 minuut

In het laatste kwartaal van 2002 verliep het aantal breedbandaanvragen stormachtig, ongetwijfeld mede aangezet door de actie-aanbiedingen van diverse providers. Deze eindigden 31 december j.l.

In januari zijn er echter allerlei nieuwe aantrekkelijke aanbiedingen in breedbandland. Deze variëren in gratis modems, korting op de abonnementsprijs, gratis installatie, tot 100 euro storting op de eerste rekening.

Zo hebben o.a. Planet, XS4all, Wanadoo, Speedlinq, Chello, Casema en sinds vandaag Zon breedband family heel aantrekkelijke aanbiedingen. 

Voor een volledig overzicht van alle aanbiedingen op breedband aansluitingen  (zowel ADSL als kabel) bekijkt men de aanmeldservice. Niet alleen in soorten aanbiedingen is er veel variatie, ook qua tijdsduur van de acties.

Wij adviseren u alle voorwaarden goed te lezen en de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Wij hebben ze allemaal op een rijtje gezet. Nu kunt u  prachtig profiteren van de prijzenslag die er plaatsvindt en er uw voordeel mee doen. Wanneer u verlost wilt zijn van de telefoontikken en kabelinternet of ADSL  beschikbaar is op uw adres, vergelijkt u dan alle mogelijkheden.

Na het invoeren van uw postcode op onze postcodechecker, die gelukkig sinds vanmiddag weer volledig functioneert, kunt u controleren of snel internetten op uw adres mogelijk is!

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie