Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuwe Top 5 goedkoopste ADSL pakketten

Leestijd: 2 minuten

Op Internetten.nl is de TOP 5 ranglijst van ADSL pakketten per vandaag 16 november 2005 qua opzet drastisch gewijzigd.

Al ruim tweeënhalf jaar staat op de voorpagina van deze vergelijkingssite een Top 5 van de goedkoopste ADSL abonnementen, die in in een grote behoefte voorziet. Gebleken is dat de ranglijst verhelderend werkt naar consumenten en concurrentiebevorderend naar providers. 

Consumenten kunnen in één oogopslag zien wie de scherpste aanbieding heeft en zich met één muisklik aanmelden of overstappen. Providers zijn er op gespitst hun aanbiedingen zodanig aantrekkelijk te maken waardoor een plaats in de TOP 5 veroverd wordt.

In september 2003 is de TOP 5 aangepast door ook criteria als snelheid en onbeperkt dataverkeer mee te nemen. De ranglijst werd standaard gesorteerd op 256 Kbit/s downloadsnelheid en 1 GB dataverbruik per maand. Er is inmiddels véél veranderd zowel qua snelheid als dataverkeer. Tijd voor een upgrade dus.

De wijziging bestaat uit het feit dat er nu ook een Top 5 samengesteld kan worden met een hogere snelheid door op één van de tabbladen te klikken. Er kan op dit moment gekozen worden uit vier 'categorieën' snelheden: vanaf 256 Kb, 2Mb, 4 Mb en 10 Mb. Zodoende komt de prijs-kwaliteit (lees: snelheid) verhouding veel beter naar voren.

Met deze vernieuwde dienstverlening denkt Internetten.nl de ADSL-markt nog beter in beeld te brengen en de aanbiedingen nog beter vergelijkbaar te maken!

Geactualiseerd: woensdag 16 november 2005
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie