Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nog 3 dagen spectaculaire breedbandacties!

Leestijd: 1 minuut

Breedbandaanbieders zijn in een felle strijd gewikkeld. De consument profiteert van steeds hogere snelheden en ruimere keuze, zo staat in het jaaroverzicht 2003 ICT-nieuws op Webwereld te lezen.

Inderdaad, de consument profiteert volop. Niet alleen van hogere snelheden en ruimere keuze, maar vooral van de lagere prijzen! Halverwege het afgelopen jaar ontstond er een gigantische prijzenoorlog op ADSL gebied. Ook de kabelaars UPC, @Home en Casema lieten zich niet onbetuigd: zij verhoogden ook snelheden en introduceerden  goedkope pakketten!

Op Internetten.nl is aan de bezoekersaantallen te merken dat men volop profiteert van de concurrentiestrijd! Ontzettend veel aanmeldingen stromen binnen, waarbij met man en macht geprobeerd wordt deze supersnel te verwerken, zelfs op zon- en feestdagen!

Het is ook niet zo verwonderlijk dat in deze laatste decemberweken honderden pakketten besteld worden, want de meeste spectaculaire acties met allerlei kortingen lopen over 3 dagen af!

Degene die nog twijfelt aan een ADSL- of kabelverbinding én/of verwacht dat de acties wel verlengd zullen worden, komt misschien bedrogen uit....

Profiteer dus nog snel van de spectaculaire aanbiedingen.

LET OP!
 De Bencom Lustrum actie, waarbij u leuke prijzen kunt winnen, duurt nog tot en met 15 januari 2004!

Geactualiseerd: vrijdag 31 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.