Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nog slechts 6 dagen UPC Alles-in-1 actie

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Kabelbedrijf UPC laat de huidige aanbiedingen op de Alles-in-1 pakketten een week eerder aflopen. Nog tot 21 maart kunt u profiteren van de actie waarbij u de eerste 4 maanden korting ontvangt. Deze week is dus de laatste kans om van het aanbod gebruik te maken.

De actie houdt in dat u bij het Voordeelpakket de eerste 4 maanden 40 euro per maand betaalt, daarna 45 euro. Bij deze pakketprijs is de kabelabonnementsprijs voor radio en tv inbegrepen, dat is maximaal 17,05 euro per maand, afhankelijk van de gemeente.

De kortingsactie geldt ook voor de overige drie Alles-in-1 pakketten, waarbij u méér TV, sneller internet of allebei wilt. Hier betaalt u de eerste 4 maanden 10 euro minder per maand.

Eredivisie Live Gemist
Vanaf deze week bieden Eredivisie Live en UPC de mogelijkheid om Eredivisie wedstrijden ook op een later tijdstip terug te kijken met Eredivisie live Gemist. Hiermee kunt u wedstrijden tot 10 dagen terugkijken. Alle abonnees van Eredivisie Live hebben gratis toegang tot Eredivisie Live Gemist. Wie geen abonnement heeft, kan tegen betaling naar gemiste programma's kijken. Zo kost een herhaling van een Eredivisie wedstrijd € 2,49. Een abonnement op Eredivisie Live kost bij UPC 12,50 euro per maand, nu als tijdelijke actie de eerste maand 5 euro.

Tv-zender Kindernet vervangt per 4 april TMF
Op 4 april keert de tv-zender Kindernet, na 7 jaar terug op de Nederlandse televisie. De kinderzender gaat een tv-kanaal delen met Comedy Central. Kindernet zendt uit van 6 uur tot 3 uur 's middags. Nu zendt TMF daar nog muziekprogramma’s uit. De muziekzender gaat verder als digitale zender. Dit is een besluit van MTV Networks, UPC heeft hier geen invloed op. Het kabelbedrijf verwacht TMF in de toekomst aan haar digitale televisieaanbod te kunnen toevoegen.

Vergelijk digitale tv op DIGITELEVISIE.NL en Alles-in-1 op TOTAALWIJZER.NL

Geactualiseerd: vrijdag 31 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.