Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Novemberacties voor internet, bellen en tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Voor de novembermaand hebben we de beste aanbiedingen voor Internet, Bellen en TV op een rijtje gezet. Hiermee worden de goedkoopste abonnementen van Nederland bedoeld die daarom in de TOP 5 staan.

Goedkoopste Internetabonnement 
Voor internet heeft Telfort met Internet Plus het allervoordeligste abonnement van Nederland. Tegelijkertijd staat Internet Plus weer op nummer 1 in de IPing Prijssnelheidstest op Internetten.nl.  Qua prijs én snelheid op de voet gevolgd door Online Goedkoop en Online Snel Internet. Tele2 staat met Internet tot 4 Mb/s op plek 5 dankzij een exclusieve actie. 

Goedkoopste Internet+ Bellen abonnement
Hetzelfde trio t.w. Online, Tele2 en Telfort staat  in de TOP 5 Internet+Bellen. Scarlet en UPC staan op de vijfde plek in deze categorie. Bij UPC wordt ervan uitgegaan dat u al een kabeltv abonnement heeft.

Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+TV
De toppositie is nog steeds weggelegd voor Tele2. Niks nieuws onder de zon: deze provider voert al maandenlang de ranglijst aan. Wel nieuw is het feit dat u bij dit pakket een snelheid krijgt van maar liefst (tot) 50 Mb, mits beschikbaar. Anders krijgt u 20 Mb wat altijd nog tweeënhalf keer zo snel is dan het totaalpakket van KPN, dat op de tweede plek staat en op jaarbasis 35 euro meer kost.  

Wie liever alles via de kabel heeft, zit goed bij Ziggo. Alles-in-1 Basis is het goedkoopste pakket waarbij u genoegen moet nemen met een 2 Mb/s verbinding. Mensen in een ander kabelgebied kunnen nog steeds hun slag slaan met het Alles-in-een Voordeelpakket van UPC. 

Op de vierde plek staat Online Goedkoop Internet+Bellen Soms+HDTV. U kijkt dan tv via de satelliet voor een totaalprijs van 37,50 per maand. Wilt u nog goedkoper, kies dan voor Online Snel Internet+Bellen Soms+Digitale TV, het nieuwe 3-in-1 pakket met tv via de ether voor 36 euro per maand. Voor de totale jaarprijs van 382 euro krijgt u dan sneller internet, maar minder zenders. Hiermee is dit totaalpakket het goedkoopste van Nederland.  Als u zich aanmeldt via Totaalwijzer, ontvangt u 75 euro cashback. Deze actie duurt tot 30 november.

Geactualiseerd: vrijdag 24 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.