Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online 3-in-1 pakket met Eredivisie Live

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Internetprovider Online heeft een actie op het 3-in-1 pakket met Eredivisie Live. Wie voor 30 november het pakket met internet, telefonie en tv bestelt, kijkt de eerste twee maanden gratis Eredivisie Live. Het alles-in-één abonnement kost het eerste halfjaar 37,45 euro per maand, daarna 50 euro.

Eredivisie Live
'Als echte voetbalfan wilt u natuurlijk geen wedstrijd missen. Volg het laatste nieuws van uw favoriete Nederlandse club en de Nederlandse competitie met Eredivisie Live. Voor slechts € 12,50 per maand ontvangt u de zenders Eredivisie Live 1 en 2', zo promoot de provider de actie. Eredivisie Live is maandelijks opzegbaar: u zit er dus niet aan vast.

Het abonnementsgeld voor Eredivisie Live is in lijn met de prijs die concurrenten vragen, zo blijkt uit onze vergelijking. Digitenne van KPN kost bijvoorbeeld eveneens 12,50 euro per maand. Canaldigitaal is met 11,95 iets goedkoper, terwijl Ziggo en Caiw het duurst zijn. Daar krijg je echter ook 4 kanalen, hetgeen om technische redenen niet mogelijk is bij digitale tv via de ether. Bij deze techniek kunnen maximaal 2 kanalen doorgegeven worden; ook zijn ze niet in HD beschikbaar.

Wat houdt het Online 3-in-1 Pakket met Eredivisie Live in?
Een internetverbinding met snelheden tot 20 Mb/s, voordelig bellen, 26 TV-zenders en 22 radiozenders. Inclusief gratis digitale TV-ontvanger en de eerste 2 maanden gratis Eredivisie Live.

Geen voetballiefhebber en liever 3-in-1 zonder Eredivisie Live? Ook daarvoor heeft Online een actie. Het eerste halfjaar betaalt u 24,95 euro, daarna 37,50 euro per maand.

 

Geactualiseerd: vrijdag 24 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.