Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Online.nl biedt nieuwe klanten jaar gratis Fox Sports

door Jeanet Woldring

Online.nl geeft nieuwe klanten een jaar lang gratis toegang tot alle betaalkanalen van FOX Sports. Daarmee lijkt de aanbieder de tv-markt op scherp te zetten volgens TotaalTV. De actie geldt voor klanten die in november een Alles-in-1 pakket met interactieve tv afsluiten en levert het eerste jaar een korting op van 376 euro.

Honderden euro's korting

Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, moet een tweejarig Alles-in-1-abonnement worden afgesloten. In het eerste jaar betaal je 29,95 euro per maand. Na deze periode kost het abonnement 36 euro per maand. Het FOX Sports combi-abonnement kost 25 euro per maand. Hierdoor loopt in het eerste jaar de totale korting op tot 376 euro.

Dit krijg je:
- FOX Sports Eredivisie en Fox Sports International t.w.v. € 25 per maand
- Alles-in-1 de eerste 12 maanden € 29,95, het tweede jaar € 36 per maand
- Snelheid tot 50 Mbps, bij Glasvezel tot 100 Mbps
- TV programma’s tegelijkertijd opnemen en overal in Nederland bekijken
- Tenminste 60 TV-zenders waarvan 15 in HD

Onderdeel M7 Group

Online.nl is sinds dit jaar onderdeel van het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group, dat in Nederland al langere tijd Alles-in-1  inclusief satelliettv via CanalDigitaal aanbiedt. M7 Group heeft Online.nl van T-Mobile overgenomen. Online.nl biedt Alles-in-1-diensten via koper- en glasvezelnetwerken aan.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie