Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Online.nl nu ook 1-jarige alles-in-1 abonnementen

door Jeanet Woldring

Provider Online.nl biedt nu ook de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor een periode van 12 maanden. Tot voor kort kon je alleen tweejarige contracten bestellen voor internet of Alles-in-

De optie geldt voor de Alles-in-1, internet + bellen en internet only pakketten voor zowel DSL als glasvezel. Het gaat niet op voor de internet + TV pakketten. Bij de keuze voor een 1-jarig product krijg je over het algemeen minder of soms helemaal geen korting in vergelijking met de 2-jarige abonnementen.

In mei dit jaar startte Online.nl met het aanbod van tweejarige Alles-in-1 pakketten met interactieve TV. De keuze bestond op dat moment uit een Start, Extra en Power pakket. Inmiddels is het aanbod aardig uitgebreid. Er kan nu naast de 3-in-1 pakketten ook gekozen worden voor internet only, internet + bellen, internet + TV. Allemaal beschikbaar voor DSL en glasvezel.

Kies je voor een 1-jarig pakket dan ontvang je een maandelijkse korting van 4 maanden. Deze kortingsperiode is korter dan die bij een tweejarig contract. Daar zit de periode namelijk op 12 maanden. De hoogte van de korting is hetzelfde. De actie geldt tot 1 december. Naast deze korting ontvang je Fox Sports gratis tot 1 november 2015.

Het goedkoopste Alles-in-1 pakket Start 1 jaar DSL kost de eerste 4 maanden 29,95 euro, daarna 36 euro per maand. Voor Start 2 jaar DSL betaal je de eerste 12 maanden 29,95 euro. Voor Alles-in-1 glasvezel betaal je een tientje meer in de kortingsperiode, daarna 50 euro per maand. Het duurste Alles-in-1 pakket, Power 1 jaar DSL kost 46 euro per maand, voor hetzelfde abonnement via glasvezel betaal je 65 euro per maand. Bekijk alle beschikbare Alles-in-1abonnementen op Totaalwijzer.nl.

Weten of de abonnementen van Online.nl beschikbaar zijn op jouw adres? Doe de postcodecheck.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie