Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online.nl nu ook Alles-in-1 met Interactieve TV

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Online.nl lanceert per 8 mei Alles-in-1 met Interactieve TV. Het nieuwe Alles-in-1 pakket combineert snel internet en voordelig bellen met een interactief zenderaanbod, inclusief Live TV opnemen en pauzeren, Video on demand en TV everywhere (tv kijken op smartphone, tablet en PC).

Alles-in-1 Start, Extra en Power

Naar eigen zeggen biedt Online.nl tegen een scherpe prijs een volwaardig alternatief ten opzichte van bestaande providers. Alles-in-1 met Interactieve TV wordt aangeboden in de varianten Start, Extra en Power vanaf 36 euro per maand, als actie-aanbod de eerste twee maanden gratis.

Het verschil tussen de drie pakketten is de snelheid en de prijs. Het Startpakket omvat 30 Mbps internet, voordelig bellen en Interactieve tv met 60 zenders, waaronder 15 in HD. Behalve een VoD-aanbod is er ook TV Gemist, evenals tv kijken op smartphone, tablet en pc. Als extra premium zender is HBO beschikbaar.

Eerder deze week Alles-in-1 met Glasvezel

Op 7 mei lanceerde Online.nl al Alles-in-1 met Glasvezel (internet, bellen, interactieve tv), via de netwerken van Reggefiber. Euronet, waar Online.nl toe behoort, werd in november vorig jaar door CanalDigitaal overgenomen van T-Mobile. CanalDigitaal, onderdeel van de M7 Groep, is sinds de tweede helft van 2013 ook onder eigen naam op de glasvezelmarkt actief.

Vaste telefonieklanten

Telecompaper meldt dat CanalDigitaal in januari een contract tekende met Telio Nederland, dochter van de Noorse VoIP aanbieder Telio. Dit bedrijf gaat de vaste telefoniediensten voor klanten van CanalDigitaal en Online.nl verzorgen. Volgens het nieuwsbureau zullen 145 duizend vaste telefonieklanten van CanalDigitaal/Online.nl worden overgezet naar Telio’s VoIP platform.

Alles-in-1 met Interactieve TV:

- Vanaf € 36 per maand, nu de eerste 2 maanden gratis
- Supersnel internet  vanaf 30 Mbps
- Voordelig bellen
- Interactieve TV: 60 tv-zenders, 15 HD-zenders
- Videotheek / Erotheek
- TV Gemist
- TV kijken op smartphone, tablet en PC
- Live TV pauzeren
- Live TV opnemen
- Elektronische Programma Gids (EPG)
- Extra premium zender: HBO

Geactualiseerd: woensdag 11 januari 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.