Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Online.nl nu ook Alles-in-1 met Interactieve TV

door Jeanet Woldring

Online.nl lanceert per 8 mei Alles-in-1 met Interactieve TV. Het nieuwe Alles-in-1 pakket combineert snel internet en voordelig bellen met een interactief zenderaanbod, inclusief Live TV opnemen en pauzeren, Video on demand en TV everywhere (tv kijken op smartphone, tablet en PC).

Alles-in-1 Start, Extra en Power

Naar eigen zeggen biedt Online.nl tegen een scherpe prijs een volwaardig alternatief ten opzichte van bestaande providers. Alles-in-1 met Interactieve TV wordt aangeboden in de varianten Start, Extra en Power vanaf 36 euro per maand, als actie-aanbod de eerste twee maanden gratis.

Het verschil tussen de drie pakketten is de snelheid en de prijs. Het Startpakket omvat 30 Mbps internet, voordelig bellen en Interactieve tv met 60 zenders, waaronder 15 in HD. Behalve een VoD-aanbod is er ook TV Gemist, evenals tv kijken op smartphone, tablet en pc. Als extra premium zender is HBO beschikbaar.

Eerder deze week Alles-in-1 met Glasvezel

Op 7 mei lanceerde Online.nl al Alles-in-1 met Glasvezel (internet, bellen, interactieve tv), via de netwerken van Reggefiber. Euronet, waar Online.nl toe behoort, werd in november vorig jaar door CanalDigitaal overgenomen van T-Mobile. CanalDigitaal, onderdeel van de M7 Groep, is sinds de tweede helft van 2013 ook onder eigen naam op de glasvezelmarkt actief.

Vaste telefonieklanten

Telecompaper meldt dat CanalDigitaal in januari een contract tekende met Telio Nederland, dochter van de Noorse VoIP aanbieder Telio. Dit bedrijf gaat de vaste telefoniediensten voor klanten van CanalDigitaal en Online.nl verzorgen. Volgens het nieuwsbureau zullen 145 duizend vaste telefonieklanten van CanalDigitaal/Online.nl worden overgezet naar Telio’s VoIP platform.

Alles-in-1 met Interactieve TV:

- Vanaf € 36 per maand, nu de eerste 2 maanden gratis
- Supersnel internet  vanaf 30 Mbps
- Voordelig bellen
- Interactieve TV: 60 tv-zenders, 15 HD-zenders
- Videotheek / Erotheek
- TV Gemist
- TV kijken op smartphone, tablet en PC
- Live TV pauzeren
- Live TV opnemen
- Elektronische Programma Gids (EPG)
- Extra premium zender: HBO

Vergelijk Online.nl Alles-in-1 op Totaalwijzer of Internetten.nl 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie