Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

OnsBrabantNet wijzigt glasvezelaanbod

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

onsbrabantnet-logo.jpgGlasvezelaanbieder OnsBrabantNet heeft op 4 januari haar aanbod van vaste diensten aangepast. Het alles-in-1 aanbod bestaat uit drie pakketten, allemaal met een snelheid van 100/100 Mbps. Internet in combinatie met televisie is niet meer beschikbaar. Ook heeft de glasvezelprovider het gratis onderling bellen afgeschaft. De beltarieven zijn gestegen en het snelste internetpakket is een tientje goedkoper geworden.

Totaal en Comfort

De pakketten met een snelheid van 60/60 Mbps zijn komen te vervallen, zo ook het alles-in-1 Totaal 60 pakket. Hiervoor is het Totaal 100 abonnement in de plaats gekomen. Voor een maandprijs van 55 euro krijg je een snelheid van 100/100 Mbps, een gratis HD-ontvanger en ruim 70 tv-zenders. Comfort 100 blijft en kost 65 euro per maand. Je kijkt naar meer dan 100 zenders, ontvangt twee HD-ontvangers en belt het eerste half jaar gratis onbeperkt naar vaste en mobiele nummers. Het grootste pakket Comfort Plus 100 kost 85 euro. Ook hier ontvang je twee HD-ontvangers en meer dan 100 tv-zenders. Daarnaast een jaar lang onbeperkt bellen naar mobiele en vaste telefoonnummers en HBO. Voor alle pakketten van OnsBrabantNet geldt momenteel een actie: het eerste half jaar betaal je 39 euro. 

Meer snelheid?

Het alles-in-één pakket Totaal 500 met een snelheid van 500/500 Mbps wordt niet meer aangeboden. In plaats daarvan kan er gekozen worden voor een snelheidsupgrade van 500/500 Mbps voor een tientje extra per maand.

Internet only

Het Internet 100 Mbps pakket zakt één euro in prijs, van 46 naar 45 euro. Het grootste pakket met een snelheid van 500/500 Mbps is verlaagd met maar liefst tien euro, van 66 naar 55 euro per maand.

Bellen bij OnsBrabantNet

Internet in combinatie met telefonie is nog wel verkrijgbaar. De tarieven zijn hetzelfde als de internet only-pakketten. De beltarieven zijn verhoogd van 9 naar 10 cent per minuut en de aanbieder is gestopt met het aanbieden van het gratis onderling bellen. De extra dienst Bellen Onbeperkt Vast & Mobiel kost nu 16,50 euro (voorheen 15 euro). De regio is uitgebreid van Nederland naar de Benelux. Bellen Onbeperkt Vast wordt niet meer aangeboden.

Goede beoordeling van de Consumentenbond

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de glasvezelprovider haar werkterrein in het zuiden van ons land. Vanuit Eindhoven levert OnsBrabantNet sinds 2004 diensten aan in Brabant en Limburg. Van de zes glasvezelproviders die in de recente Providermonitor van de Consumentenbond beoordeeld zijn, kreeg OnsBrabantNet een 8. KPN, Caiway en Telfort scoorden iets lager, terwijl XS4ALL weer als beste uit de test kwam.

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.