Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ook Demon stunt met ADSL

Leestijd: 2 minuten

Het ADSL-nieuws wordt bijna eentonig: wederom stuntwerk op dit gebied. Aan de felle concurrentiestrijd lijkt nog steeds geen eind te komen! Nadat Tiscali eerder vandaag forse prijsverlagingen en nieuwe producten lanceerde, komt ook Demon Internet met stuntaanbiedingen. 

Demon biedt consumenten vanaf vandaag een volwaardige ADSL-verbinding, zonder datalimiet, voor het uitzonderlijk lage bedrag van EUR 19,95 per maand, onder de naam Demon DSL Express 512Kbps/256Kbps.

Een échte breedbandverbinding moet volgens Demon voldoen aan bepaalde criteria, zoals een downloadsnelheid van tenminste 384Kbps. Dit is volgens deze provider de minimale snelheid waarop full-motion digital video's probleemloos kunnen worden bekeken. Ook vindt men dat dataverkeer onbeperkt zijn, dus zonder afrekeningen voor dataverkeer achteraf.

De scherpe abonnementsprijs wordt bij Demon niet tussentijds verhoogd, in tegenstelling tot bij sommige andere aanbieders waar de tarieven slechts de eerste 6 of zelfs de eerste 3 maanden gelden. Ook geeft Demon nieuwe gebruikers negentig euro korting op het modem.

Naast de variant met een downloadsnelheid van 512Kbps zijn ook de andere DSL Express pakketten fors in prijs verlaagd. Zo kost het 1024Kbps/512Kbps pakket nu € 39,- per maand, voorheen €55,-. Ook de snellere varianten (2056Kbps/1024Kbps en 8912/1024Kbps) zijn aanmerkelijk goedkoper geworden. Gebruikers profiteren standaard van gratis technische ondersteuning via een 0800-nummer en krijgen de beschikking over een onbeperkt aantal e-mailadressen en een vast IP-adres.

Voor meer pakketspecificaties zie het Accessproviders overzicht, waar u tevens een postcodecheck kunt uitvoeren om te controleren of ADSL van Demon op uw adres beschikbaar is.

Demon DSL Express wordt uitsluitend verkocht via de Demon website.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.