Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ook Demon stunt met goedkoop ADSL abonnement

Leestijd: 2 minuten

Demon Internet introduceert in navolging van onder anderen Zon eveneens een scherp geprijsd ADSL-product voor particulieren: Demon Express 512/128 Kbps voor 39 euro per maand.
Hiermee probeert ook deze provider een graantje mee te pikken in de sterk concurrerende ADSL-markt voor consumenten.
Demon Express van Versatel is weliswaar iets duurder dan ADSL lite (256/64 Kbps) van KPN, maar het is ook twee keer sneller.

Demon Express wordt momenteel uitsluitend verkocht via de Demon website door middel van automatische incasso, om de scherpe prijsstelling te kunnen waarborgen. Gebruikers profiteren van gratis technische helpdeskondersteuning via een 0800-nummer en krijgen de beschikking over een onbeperkt aantal e-mailadressen en een vast IP-adres.
Eén dezer dagen zal het pakket ook op onze vergelijkingssite in het accessprovidersoverzicht vermeld staan.

Voor de bestaande klanten van twee 'oude' Demon ADSL-varianten voor consumenten, namelijk Demon Metro 512/ 128 Kbps en 512/ 64 Kbps wordt de downloadsnelheid gratis verhoogd naar 768/ 128 Kbps. Dit gebeurt in de loop van de komende weken, waardoor de gebruikers het verschil in snelheid zullen ervaren. De prijs van het abonnement verandert niet.

"Onze hoofdfocus blijft liggen op de zakelijke markt," zei Jurgen Hof, sales director van Demon Internet. "We hebben echter nog steeds een groot aantal niet-zakelijke inbelklanten die vanwege ons hoge service niveau graag klant willen blijven en bij ons hun analoge verbinding willen upgraden naar ADSL. Met het nieuwe product komen we aan de wensen van deze klanten tegemoet."

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.