Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ook tijdelijke klantenstop Friaco ThuisNet

Leestijd: 1 minuut

In navolging van Wanadoo, kondigde ook NetSource vandaag aan voorlopig te stoppen met het behandelen van nieuwe aanvragen voor het Friaco ThuisNet product, waarmee het mogelijk was om via de normale telefoonlijn te internetten in de daluren zonder telefoonkosten.

NetSource gaf aan de tijdelijke klantenstop in te moeten voeren om de kwaliteit van de dienst voor de huidige klanten op hoog niveau te kunnen houden. Wanneer de klantenstop niet zou worden ingevoerd, zou dit betekenen dat er op zeer korte termijn een onevenwichtige verhouding zou ontstaan op het inbelnetwerk. Door de vele thuisnetters zouden de lijnen in de daluren te vaak ingesprek zijn, terwijl er overdag juist overcapaciteit zou ontstaan. Om deze problemen te voorkomen, wil NetSource eerst het aantal MiniNet, ZakenNet en VolNet gebruikers zien toenemen, om zo te zorgen voor een evenwichtige verhouding van het netwerk. Daarna zal het na uitbreiding van de inbelcapaciteit weer mogelijk worden om u aan te melden voor het ThuisNet-pakket.
Geactualiseerd: donderdag 28 februari 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie