Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ook Tiscali stapt over op 06760-nummers

Leestijd: 2 minuten

Tiscali (het vroegere Worldonline) is eveneens gestart met het omnummeren van haar abonnees naar het landelijke netwerk met netnummer 06760.
Door de 06760 nummers, die het internet- van spraakverkeer scheiden, kunnen providers hun eigen inbeltarieven bepalen.
In het geval van Tiscali blijven de nieuwe tarieven gelijk of worden zij zelfs minder voor mensen die hun KPN inbelnummer niet als voordeelnummer ingesteld hebben.
De tarieven zijn dus exact gelijk aan de "KPN Telecom BelBasis met voordeelnummers" tarieven.
Ruud Huisman, CEO van Tiscali: “Voor onze abonnees blijven de tarieven doorzichtig en voordelig. Onze gebruikers kunnen zo maximaal op hun internetkosten besparen. Wij zijn op dit moment de enige provider die deze vorm van korting biedt."

Of Tiscali hiermee ook de goedkoopste is met de telefoontikken kunt u het beste zelf vergelijken op Telefoonkosten Internet, waar u in een oogopslag kunt zien wat de kosten zijn bij 1 uur internetten bij verschillende aanbieders van belminuten.

Voortaan staat het gebruik van internet apart gespecificeerd op de telefoonrekening waardoor de kosten inzichtelijker worden, aldus de provider. De omnummering zal gefaseerd plaatsvinden: eerst Tiscali, 12move en voetbal.nl en in een later stadium de WISH-NOKNOK accounts.

Alle abonnees ontvangen één dezer dagen per e-mail een uitleg over de nieuwe nummers en aanwijzingen voor het omnummeren. Tiscali biedt via de website www.tiscali.nl een speciaal omnummerprogramma (nu nog niet operationeel) waarmee het veranderen van de internetinstellingen gemakkelijk wordt gemaakt. Op deze website vinden gebruikers ook antwoorden op de meestgestelde vragen.

Lees de veel gestelde vragen op deze site voor meer informatie over de 06760-nummers!

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie