Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Orange Breedband gaat Online heten

Leestijd: 2 minuten

Net nu Nederland oranje kleurt, verandert internet provider Orange Breedband van naam en kleur. Op 26 juni aanstaande wordt de naam omgedoopt in Online. De naamswijziging is een gevolg van de overname van Orange Nederland door het mobiele telecombedrijf T-Mobile.

T-Mobile nam vorig jaar voor ruim 1,3 miljard euro Orange Nederland over van France Télécom. Onderdeel van de afspraken was dat de naam Orange voor 1 juli dit jaar zou verdwijnen op de Nederlandse markt. France Télécom hanteert deze naam namelijk nog in andere landen.  De internettak van Orange telt  zo'n 360.000 klanten.

Met de nieuwe naam wil de internetprovider een nieuwe weg inslaan. ‘Toegang hebben tot het internet en je e-mail, is in Nederland net zo vanzelfsprekend als het water dat uit de kraan komt,’ aldus Bernard Uyttendaele, algemeen directeur van Online. 

‘Online staat dáár voor: zorgeloos online zijn. Dat is waar onze klanten behoefte aan hebben. Daarom zorgen wij er voor dat zij, ook tijdens de naamswisseling, zorgeloos gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Zo blijven alle e-mailadressen en VoIP nummers het gewoon doen. Onze algemene voorwaarden zijn niet inhoudelijk veranderd, maar wel in toegankelijke taal herschreven. Wij starten niet direct  met grote campagnes. Eerst nemen we de tijd om onze klanten te laten ervaren waar we voor staan,’ aldus Uyttendaele.

Klik hier voor Online aanmelden voor Orange Breedband alias Online

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.