Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Oudste IT vaktijdschrift krijgt nieuwe naam

Leestijd: 1 minuut

LAN Internetworking Magazine, het oudste vaktijdschrift voor de Nederlandse IT-netwerkprofessional verandert. Met ingang van het juninummer, dat vandaag verschijnt, verandert de naam van de uitgave namelijk in NetworkWorld.

Daarbij is de opmaak van het blad drastisch gemoderniseerd, zijn de verhalen korter en krachtiger en is de inhoud uitgebreid met een aantal nieuwe rubrieken. In combinatie met de lancering van een compleet nieuwe website en enkele extra uitgaven (zoals de IT Buyers Guide) verwacht de redactie de lezers met NetworkWorld nog beter te kunnen bedienen.

De afgelopen veertien jaar heeft LAN Internetworking Magazine de lezers maandelijks geïnformeerd over de ontwikkelingen die voor netwerkprofessionals relevant zijn. Het nieuwe NetworkWorld neemt nu het stokje over en blijft die rol als onafhankelijk, toonaangevend informatiemedium vervullen.

Geactualiseerd: vrijdag 6 juni 2003
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.